Otac sedmogodišnjeg dječaka u listopadu na sudu u Dallasu dobit će posljednju šansu kako bi spasio sina od tzv. rodne tranzicije koju nameće majka.

Jeff Younger prethodno je vodio pravnu borbu oko skrbništva nad svojim blizancima, Jamesom i Judeom, dok ga bivša supruga Anne Georgulas optužuje za zlostavljanje djece zbog toga što nije tretirao Jamesa kao djevojčicu. Dana 15. listopada roditelji dječaka pojavit će se u sudnici. Bit će to posljednja prilika za oca kako bi spriječio tretmane nad maloljetnim sinom.

Otac trenutno dječake viđa jedanput tjedno po dva sata, a oni ostaju s njim dva vikenda u mjesecu. Od suda zahtijeva pravedniji raspored viđanja i psihološku skrb za dječaka jer primjećuje da se James predstavlja kao djevojčica samo sa svojom majkom.

LifeSiteNews proveo je nekoliko sati s Youngerom i njegovim blizancima, a obojica se predstavljaju kao dječaci kad su sa ocem.

> 8 činjenica koje trebate znati: Kako rodna ideologija šteti djeci?

> Čak 30 transrodnih osoba javno priznalo da žale zbog promjene spola: Pročitajte svjedočanstva!

> Dr. sc. Hrvoje Pende: HDZLGBTTQISDP zajedno bespućima prema transrodnoj Europi

> Rodna ideologija: Promijenio spol u ženski da bi ranije otišao u mirovinu

> Dok brojne osobe žale zbog promjene spola, kći pjevačice Sade Adu istu reklamira

“James se predstavlja kao dječak sa mnom, a potom se predstavlja kao djevojčica sa svojom majkom”, rekao je otac za LifeSiteNews.

S ocem, James i Jude uživaju u hrvanju, borbi s plastičnim mačevima i videoigricama. James se i novinaru predstavio kao dječak te nosi odjeću za dječake.

“Njegov omiljeni sport je Sumo hrvanje “, rekao je otac.

Prema Youngeru, brat blizanac Jude se bori s razumijevanjem kako njegov brat može biti “djevojčica.”

“Jude je jako zbunjen”, rekao je zabrinuti otac. “Bori se s pitanjima iskrenosti, jer vrlo dobro zna da mu brat laže kad ode kod majke. James „želi da ga mama voli“ i predstavlja se kao djevojčica.”, upozorava otac.

Majka je Jamesa registrirala kao djevojčicu u lokalnoj osnovnoj školi gdje se dječak oblači kao djevojčica, a njegovi učitelji i razrednici zovu ga “Luna”. Čak koristi i toalet za djevojčice.

“Na svoj peti rođendan prvi put se pojavio u haljini.”

Unatoč sudskom nalogu kojim je ocu omogućio da se izjasni u tim odlukama, majka ga nije uključila. Prvotno je zatražila da se ocu onemogući da “dođe unutar 500 metara od djetetove škole te razgovara s bilo kim iz škole (roditeljima, učenicima, nastavnicima, administratorima itd.) kako ne bi utjecao na njenu odluku o promjeni spola.

Jamesova ‘dijagnoza’

Majka vodi Jamesa kod homoseksualnog savjetnika koji mu je dijagnosticirao navodnu spolnu disforiju. Otac tvrdi i da se pred savjetnikom James identificirao kao dječak.

Otac također primjećuje da James ne ispunjava zahtjeve koji podrazumijevaju ispunjavanje šest od osam kriterija da bi ispravno postavili dijagnozu dječje rodne disforije.

“Dijagnoza za djecu zahtijeva da se ispune šest od osam kriterija. James ne zadovoljava nijedan od tih kriterija.”

Majka je, unatoč upozorenjima, zatražila „terapiju“ za sedmogodišnjaka i početak tranzicije.

Dva izbora

“Za Jamesa imamo dva izbora. Jedan izbor je da poslušamo majku koja podržava ‘rodnu tranziciju’ ili moj savjet, da pričekamo da napuni 18 godina i donese vlastitu odluku.”, rekao je otac za LifeSiteNews.

Mnogi stručnjaci i znanstvene studije dovode u pitanje prednosti promjene spola, posebno za djecu.

Predsjednica Američkog koledža pedijatara, dr. Michelle Cretella, kaže da je poticanje ‘transrodnog identiteta’ – zlostavljanje djece.

Indoktriniranje djece predškolske dobi s laži da možete biti zarobljeni u pogrešnom tijelu, narušava njihovo normalno testiranje stvarnosti i kognitivni razvoj. “, izjavila je Cretella tijekom foruma Heritage Foundation.

Dr. David Bell, poznati psihijatar i bivši predsjednik Britanskog psihoanalitičkog društva, rekao je da tranzicija spola predstavlja “ozbiljnu i nepovratnu štetu” djeci.

Otac je prvi otkrio da je majka govorila Jamesu da je djevojčica kad mu je bilo samo tri godine.

“Mama kaže da sam djevojčica”, kaže James u videu objavljenom na Youtubeu.

“Potpuno me iznenadilo.”, rekao je otac.

Vjenčali su se 2010. godine; dječaci su rođeni 2012. godine, a po riječima oca neobično ponašanje počelo je nakon rođenja blizanca.

“Rekla mi je u jednom trenutku da vidi svjetla”, prisjetio se.

Otac tvrdi da je majčino ponašanje tijekom cijelog postupka razvoda i starateljstva motivirano željom da ga povrijedi.

“Čini se da ju veseli činjenica da patim kad god to učini Jamesu.”

Također ga je optužila za obiteljsko nasilje, no porota ga je oslobodila optužbi.

Otac u listopadu ima posljednju priliku dobiti skrbništvo nad svojim sinom i spriječiti promjenu spola na kojoj insistira dječakova majka.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com