Dio iz Otkrivenja veli: ” Ona postiže da se svima – malima i velikima, bogatima i ubogima, slobodnjacima i robovima – udari žig na desnicu ili na čelo,i da nitko ne mogne kupovati ili prodavati osim onog koji nosi žig s imenom Zvijeri ili s brojem imena njezina.”
Dio iz plana Stožera veli: Tko ne bude imao covid potvrdu biti ćemu ograničene određene aktivnosti, odlazak na određena događanja, posjet bolnicama, trgovačkim centrima…..
– Je li možda stiglo vrijeme Gospodine? Progoni već traju, Tvoji hramovi gore, zabranjuju se svete mise sa narodom, Tvoje vjernike ubijaju, oni koji bi nas trebali voditi Tvojim putevima izdaju nas…..prelati se slikavaju sa ljudima od moći i slušaju njihove zapovijedi.
Oprosti nam jer nam je vjera oslabila Gospodine! Zaboravili smo koliko si nam puta bio u pomoći kroz povijest. I hvala Ti na svemu. Molimo Te vrati nam snagu vjere naših predaka, da spoznamo prave vrijednosti u životu. Budi nam snaga da prebrodimo ove nevolje….i ne dopusti da se ikada odijelimo od tebe.