kvk
Foto: fah Fotomontaža: narod.hr

Zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto je komentirala izjave predsjednika Zorna Milanovića i premijera Andreja Plenkovića koji su podržali ideju obaveznog cijepljenja protiv koronavirusa.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

“ONO ŠTO MOŽE NIJEMAC, PO PLENKOVIĆU HRVAT NE SMIJE

Dragi prijatelji,
Angela Merkel je prije par dana u Bundestagu izjavila da cijepljenje protiv korone ne će biti obvezno nego izbor, a usput je rekla da je to od početka i uvijek tvrdila. U Hrvatskoj, pak, predsjednik Milanović i predsjednik vlade Plenković najavljuju obvezu cijepljenja. Suglasno!
Ja ću reći – očekivano.

Stalno ponavljam da Hrvatskom upravlja zlatna komunistička mladež koja je mentalno jednostavno zatočena u totalitarno – korupcionaškom sklopu razmišljanja. U Hrvatskoj sustav funkcionira onako kako su oni navikli iz totalitarnog vremena. Za nas obične smrtnike postoji Ovršni zakon. Za njih, moćnike, postoji predstečajna nagodba, kojom su si zakonom osigurali da jednim potezom pera opraštaju porezne dugove.

Karakteristika naših moćnika je – i to smo vidjeli i u jučerašnjoj saborskoj raspravi – da je po njihovom shvaćanju korupcija njihovo pravo, koje su oni rođenjem stekli, i ne razumiju kad netko govori da je to neispravno i traži njihovu odgovornost. I kao u slučaju vjetroparka Krš-Pađene, kada im dokumentirate da je riječ o protuzakonitom ugovoru – a kao što je poznato ono što se dogodilo protuzakonito je pravno ništavno – onda oni postaju nervozni, vrijeđaju i prave se da ne razumiju.

Isto tako, u mentalnom sklopu tih trenutačnih hrvatskih moćnika narod uvijek treba držati pod pritiskom u koji je uključena i represija. I to je izvorni hrvatski problem. Jer hrvatska društvena elita (politika, pravosuđe i mediji) je duhovno u totalitarnoj prošlosti, nasilna je i gramzljiva. Njima je strano da se nešto postiže radom i rezultatom, a slobodarski duh koji izvorno vlada u Europi, u kojemu pojedinac ima prava, za njih ne postoji.

Zato je Plenkoviću najnormalnije da je gotovo 10% hrvatskog stanovništva pod blokadom, a da istovremeno radi poslove s ljudima koji bježe od hrvatskog zakona, jer po shvaćanju naše komunističke zlatne mladeži oni su predodređeni da vladaju i da za njih zakoni ne vrijede, a narod je tu da ih financira.

Zato, dragi prijatelji, vladavinu prava moramo uspostaviti u Hrvatskoj jer izbor je jasan: ili pravedna i bogata Hrvatska slobodnih ljudi, ili nastavak sadašnje agonije”, poručila je Vidović Krišto

Izvor: narod.hr