pokus laboratorij dijete
Foto: Depositphotos; fotomontaža: Narod.hr

Istraživači sa Sveučilišta u Pittsburghu proveli su eksperimente financirane od strane NIAID-a (američki Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti) u kojem su vlasišta pobačenih beba presađena na laboratorijske štakore.

U razgovoru sa voditeljem Fox News-a Tuckererom Carlsononom prošli tjedan, direktor Centra za medicinski napredak (Center for Medical Progress) David Daleiden govorio je o stravičnom eksperimentu, opisujući kako su znanstvenici uzimali vlasišta petomjesečnih pobačenih beba i šivali ih na leđa laboratorijskih štakora – navodno u ime znanosti.

 

“Na Sveučilištu u Pittsburghu radili su istraživanje u kojem su uzimali vlasišta petomjesečnih pobačenih beba i presađivali ih na laboratorijske štakore i miševe kako bi vidjeli koliko dugo još vlasi kose mogu rasti te se u objavljenoj studiji mogu vidjeti i fotografije malih dječjih vlasišta koja su presađena na leđa laboratorijskih štakora”, rekao je Daleiden, prenosi Infowars.

“To bi bile dlačice na glavicama dojenčadi u Pittsburghu da nisu poginule uslijed pobačaja nakon čega je njihovo vlasište presađeno laboratorijskim štakorima zbog potreba eksperimenta.”

David Daleiden je objasnio kako je istraživanje financirano sredstvima američkog Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), na čijem je čelu Anthony Fauci, američki znanstvenik i imunolog poznat po istupima vezanima za COVID-19.

„Ova studija je financirana bespovratnim sredstvima instituta NIAID, na čijem je čelu dr. Anthony Fauci, a kad sam osobno bio na tajnom zadatku, iz organizacije Planned Parenthood (koja pruža usluge pobačaja) su mi otkrili da su oni bili ti koji su isporučivali pobačene dijelove dječjeg tijela za eksperimente na Sveučilištu u Pittsburghu”, otkrio je Daleiden.

Još gore, Daleiden kaže da su dijelovi tijela možda uzeti bebama nakon što su već rođene.

„Činjenica da su koristili vlasišta petomjesečnih pobačenih beba, znači da su glave te djece vjerojatno trebale biti netaknute kako bi se došlo do vlasišta, što je pokazatelj da se ovdje radi o djelomičnom pobačaju ili čak dojenčadi koja su rođena živa i cijela.”

David Daleiden kaže da bi Anthonya Faucija trebalo pozvati na odgovornost i prisiliti ga da odgovara za ovakva groteskna istraživanja koja financiraju porezni obveznici.

Fotografije šokantnih eksperimenata objavljene su na stranici Nature.com pod naslovom “Razvoj humaniziranih modela miša i štakora s ljudskom kožom stvarne debljine i autolognim imunološkim stanicama.”

Prema istraživačima, eksperiment bi “mogao pružiti sredstvo za proučavanje ljudskog imunološkog odgovora na infekciju u ljudskoj koži”, iako je literatura koja govori o “humaniziranim miševima” i o tome kako se “ljudska fetalna koža stvarne debljine lako ugrađuje na imunodeficijentne miševe” posebno uznemirujuća.

Tijekom davanja iskaza u kongresu o proračunu za 2022. godinu, republikanski zastupnik Andy Harris pritisnuo je dr. Faucija da odgovori na koji način su uzorci kože vlasišta uzeti od fetusa, na što je Fauci odgovorio da je istraživanje “vođeno sukladno svim odgovarajućim smjernicama i pod nadzorom“.

U drugoj studiji ovog puta financiranoj od strane američkog Nacionalnog instituta za zdravstvo (NIH – National Institutes of Health), istraživači na Sveučilištu Stanford su 2018. godine uzeli prste pobačenim bebama starim 18 tjedana te ih presadili na miševe stare 5 dana.

“Četiri tjedna kasnije, istraživači su slomili prste i ostavili ih unutar malih miševa još dva tjedna”, izvještava portal Campus Reform.

Prošli mjesec, administraciju predsjednika Bidena pitali su zašto su ukinuli zabranu korištenja fetalnog tkiva u svrhe istraživanja donesenu u vrijeme Donalda Trumpa. “Vjerujemo da je važno ulagati u znanost i tražiti mogućnosti za izlječenje bolesti i to je ono što mislim da treba učiniti”, odgovorila je tajnica tiska Jen Psaki.

Vijest o neetičnim pokusima dolazi u vrijeme kad Senat nije izglasao amandman republikanaca o zakonu koji bi zabranio eksperimentiranje koji uključuje stvaranje “određenih vrsta himera između ljudi i životinja”.

Preveo: Domagoj Beg

Izvor: narod.hr/infowars.com