Iz slike Djevice tjednima curi mirisno ulje u potocima!

Župljani crkve svetog Simeona u Ontariju u Kanadi svjedoci su neobične, i za mnoge župljane čudesne pojave u njihovoj crkvi. Naime, oni čuvaju sliku Bogorodice s djetetom koja već tjednima nezaustavljivo ispušta mirisno ulje. Slika se, znakovito je, naziva Sveta Ikona od Neiscrpnog kaleža. Ulje iz slike curi zaista neiscrpno pred brojnim svjedocima, a sve je počelo 6. kolovoza, na blagdan Preobraženja Gospodinova kad se skupina mladih sastala u crkvi na molitvi i na svetoj misi. Za vrijeme svete mise primijetili su da nešto curi iz ikone. Tjednima poslije slika i dalje curi u potocima. Unatoč slaboj medijskoj pokrivenosti i pokušaju župnika da se čudo ne proširi na tisuće ljudi preplavili su crkvu te mole pred crkvom. Župljani se sami organiziraju i čuvaju ikonu moleći krunicu dan i noć, već danima. Župnik koji želi ostati anoniman rekao je da ne želi na sebe privlačiti pozornost, ali da je i sam vidjevši što se događa osjetio snažnu potrebu za sakramentom ispovijedi i ponovnim posvećenjem života u Kristu.

‘Vjerujem da je jedina prava poruka Gospe ona da vratimo svoje živote njezinu Sinu Isusu Kristu, u pokajanju i molitvi. Vjerujem da nam je to došla poručiti’, kazao je župnik.

No, čini se kako se ova pojava dogodila samo tjedan dana prije nego je održana prva javna sotonistička misa u Kanadi, što je svakako znakovito, s obzirom na to da Bog u najvećoj tami uvijek šalje nebrojene milosti.

Za Kanadu ovo je velika milost, smatraju vjernici dok kupe ulje koje se slijeva niz prekrasnu sliku Bogorodice, što možete vidjeti u videu.

Slava Gospodinu!

Autor:dnevno.hr