Foto: snimka zaslona

Javna knjižnica u državi Washington bila je platforma za performans transseksualne osobe i, kako su je nazvali, “proslavu ponosa koju su pripremili tinejdžeri za tinejdžere”. Muškarac u pretjerano naglašenoj ženskoj odjeći smišljenom za performans pred publikom neukroćeno je urlao hodajući na nogama i rukama. Jedan roditelj nastup je nazvao “demonskim”, piše Life Site News.

“Tako izgleda demonsko opsjednuće. Znam da većina vas ne vjeruje u duhovni svijet, ali hvala vam što ste me podnijeli. Po moje mišljenju, to je to. Na sve četiri. Reži. Na teen proslavi ponosa u javnoj knjižnici.” – napisao je jedan roditelj o ovom događaju.

Ciljajući na tinejdžere, oglas na web-stranici javne knjižnice Renton za subotnji događaj je najavio: “prezentacije za sigurniji seks”, “transseksualni performans”, i obećao “zabavu ispunjenu dugom kakvu samo možete zamisliti”.

Embedded video

Kaeley Triller@KaeleyT

This is what demonic possession looks like. (Watch to the end.) I know a lot of y’all don’t believe in the spiritual realm, but thanks for bearing with me anyway. In my opinion this is it. On all fours. Growling. At the teen pride event at the public library.

1,084 people are talking about this

Kaeley Triller Harms – aktivistica u otkrivanju transrodnog pokreta – na Facebooku je objavila da su brošure na subotnjem događaju također ponudile “registratore za prsa kako bi pomogli djevojkama koje mrze svoj spol osakatiti tijela”. Grudna veziva koriste “transrodne” žene i djevojke kako bi poravnale svoje grudi i postigle muški izgled.

Među materijalima koji su ponuđeni tinejdžerima bili su i letci o preekspozicijskoj profilaksi (PreEP), što je lijek koji se svakodnevno uzima, a koji bi trebao pomoći HIV- negativnim osobama od rizika zaraze prilikom spolnog odnosa s HIV-pozitivnim osobama.

“Planned parenthood” također je ponudio materijale na ovoj manifestaciji, među kojima su bili i kondomi.

Prema objavi Kaeley Harms, osoblje knjižnice reklo je odraslima u 17 sati u subotu da moraju napustiti prostorije. Kada je Lynn Meagher, koja je prosvjedovala protiv predstave, odbila otići, policija ju je “fizički uklonila”, piše Harms.

“Dobro došli u 2019., kada, ako štitite djecu od preranog seksualiziranja, možete biti uhićeni.” – napisala je Harms.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com