Bračni par Wingfield je prvu svoju djevojčicu, Annabelle, izgubio u prvom tromjesečju trudnoće, a druga djevojčica Sariah je preminula nedugo nakon rođenja

Foto: Facebook

Bračni par Eric i Zandra Wingfield iz gradića Sapphirea, koji se nalazi u američkoj državi Sjeverna Karolina, jednog je dana zamolio obiteljsku prijateljicu da ih fotografira sa sinom Samuelom, donosi Live Action. Međutim, fotografkinja Tiffany Fullove je bila upoznata da dječak Samuel nije njihovo jedino dijete jer je Zandra prije toga bila trudna s još dvije djevojčice.

“U srcu sam osjetila kako na fotografiji moraju biti sva njihova djeca. Kao majka koja je imala četiri spontana pobačaja, ponekad mislim da se ljudi sjećaju samo svoje žive djece. Moja djeca, premda nisu rođena, za mene su također stvarna”, objašnjava Tiffany Fullove.

Bračni par Wingfield je prvu svoju djevojčicu, Annabelle, izgubio u prvom tromjesečju trudnoće, a druga djevojčica Sariah je preminula nedugo nakon rođenja.

Obiteljska fotografija je nastala na plaži u Floridi, a nakon toga je Alix Cox iz Seremdipity Photography na fotografiju dodala siluete dviju djevojčica. Rezultat je fotografija koja je istovremeno prekrasna i potresna.

Majka Zandra Wingfield je na drugoj fotografiji prikazana kako u naručju drži plišanog medvjediće koji je težak kao i beba Sariah u trenutku rođenja.

Inače, Eric Wingfield je prošle godine na svojem Facebook profilu objavio tužnu vijest o smrti svoje novorođene kćeri, u kojem je molio za čudo poput Lazarovog uskrsnuća, što se nikada nije dogodilo.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net