U subotu se pojavila informacija da bi profesorica sa zagrebačkog Pravnog fakulteta Snježana Vasiljević u HDZ-ovoj Vladi kao potpredsjednica za društvene djelatnosti i ljudska prava mogla predstavljati nacionalne manjine. U preslagivanju Vlade Andrej Plenković dao je SDSS-u mjesto potpredsjednika Vlade zaduženog za društvene djelatnosti i ljudska prava, a na to bi mjesto mogla doći Snježana Vasiljević.

Izv. prof. dr. sc. Snježana Vasiljević, izvanredna je profesorica na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje izvodi nastavu iz predmeta Europsko javno pravo, Fundamental Rights in the EU, Pravo Europske unije, Europsko antidiskriminacijsko pravo, Pravo Europske unije i upravljanje europskim projektima na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

LGBT aktivizam i protivljenje braku kao zajednici žene i muškarca

Jedna je od potpisnica pisma podrške nastavnika i suradnika pravnog fakulteta Pravnog fakulteta LGBT povorci u Zagrebu.

Godine 2013. uključila se i u kampanju protivnika referenduma o braku.

Pogledajte nekoliko primjera kako se Plenkovićeva kandidatkinja za potpredsjednicu Vlade RH predstavlja na društvenim mrežama:

Posljednja je objava zahvala The Good Lobbyju što su ju nominirali za TGL nagrade i “širili informacije o njezinoj priči o uspješnoj lobiranju!”

Izvor: narod.hr