Kako loše stvari kudimo,tako dobre i hvalimo. Protiv ove rezolucije glasovali su zastupnici naše najveće stranke,HDZ. I Bogu hvala na tome. Iako je rezolucija usvojena,naši zastupnici su pokazali vjerničku hrabrost u središtu tvorevine koja kroji antikršćanske zakone. 

-Jučer je Europski Parlament usvojio rezoluciju koja, kao što Goran Andrijanić komentira, “sadrži radikalno zagovaranje abortusa kakvo se dosad nije moglo čuti u Bruxellesu”. Rezoluciju možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.europarl.europa.eu/…/TA-9-2020-0336_HR.html…
Nekoliko stvari koje trebamo imati na umu kad je riječ o svemu ovomu (bit će podosta uskličnika):
Nema prava na pobačaj! Ne može se prizivom na tzv. “reproduktivna prava žene” opravdati ubojstvo nevine osobe! Govoriti o pristupu sigurnom i zakonitom pobačaju kao o ključnomu aspektu reproduktivnoga zdravlja žena obična je glupost! Tvrditi da je “pristup pobačaju ljudsko pravo te da njegovo odgađanje i uskraćivanje predstavljaju oblike rodno uvjetovanog nasilja i mogu predstavljati mučenje i/ili okrutno, neljudsko i ponižavajuće postupanje” jest pomračenje uma! Pobačaj se ne može opravdati floskulom “moje tijelo, moj izbor”! Postoji pravo na priziv ili prigovor savjesti! Transrodne osobe ne postoje, već postoje osobe s rodnom disforijom, odnosno muškarci koji su si umislili da su žene i žene koje su si umislile da su muškarci! Ne postoji opravdanje za eugenički pobačaj, pobačaj u slučaju silovanja kao i druge vrste pobačaja! Ograničavanje i/ili zabrana pobačaja ne ugrožava živote, već se pobačajem ubijaju nevini ljudski životi! Podržavati pobačaj obično je nazadnjaštvo i barbarstvo! Neratificirati Istanbulsku konvenciju ili se povući iz iste dobra je stvar!
Drugim riječima, pobačaj je ubojstvo i treba ga u najmanju ruku zabraniti. (LI)