ISUSE, sanjali smo HRVATSKU u kojoj će vladati TVOJ MIR I LJUBAV među Hrvatima i svim drugim narodima koji žive u Lijepoj našoj domovini. Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će vladati apsolutna ISTINA jer TI si ISUSE ISTINA
Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će se cijeniti sposobnost…
Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će mladi imati sigurnu budućnost i u kojoj će imati siguran posao od kojega će moći pristojno živjeti…
Sanjali smo Hrvatsku, zemlju na koju ćemo biti ponosni jer imamo heroje, hrabre branitelje pobjedničke vojske, vrhunske sportaše, umjetnike, znanstvenike…
ISUSE, mnogo snova nismo dosanjali i još ih sanjamo. Živimo u nadi da ćeš nam TI pomoći jer nam nitko osim TEBE ne može pomoći. ISUSE, znaš da Hrvatska ima burnu i neraščišćenu prošlost iz koje izlaze korijeni podjela među Hrvatima i narodima koji žive na ovim prostorima. Znaš ISUSE da se treba raščistiti s prošlošću i osuditi svako zlo koje se dogodilo od bilo koje strane unutar našega naroda ili građana koji žive na ovim prostorima. Podari snagu našim političarima kako bi konačno mogli pogledati istini u oči i kako bi lustracijom rasvijetlili prošlost jer bez ISTINE ISUSE, a TI si ISTINA, nemamo sreće ni stabilnosti. Neraščišćena prošlost uzrokuje klimavu sadašnjost i nesigurnu budućnost.
ISUSE, molimo TE da u Hrvatskim srcima nestane mržnja, jal i ljubomora. Da nestanu rasizam i urbani rasizam. Neka se ne gleda tko je iz kojeg sela. Neka prestane mržnja između braće i sestara Slavonaca, Zagoraca, Hercegovaca, Bosanaca i nemoj dozvoliti da nastaju podjele po regionalnoj pripadnosti. Neka svako Hrvatsko srce bude čisto i neka plamen ljubavi, vjere i molitve zapali svako hrvatsko srce.
ISUSE ISTINO NAŠA, molimo TE, da pobijediš sve nametnute ideologije i štetne ideje koje su usmjerene protiv vjere u Boga i protiv Hrvatske. Kroz povijest su mnogi oružjem htjeli pokoriti i osvojiti Hrvatsku. Koliko imamo unutarnjih i vanjskih neprijatelja koji bez oružja napadaju Hrvatsku. Proglašavaju je zločinačkom tvorevinom, muljaju i lažu i blate je po svijetu jer cilj im je uništiti zemlju koja je stvorena na mučeničkoj krvi naših pradjedova i hrvatskih branitelja.
Oslobodi ISUSE, svako hrvatsko srce od duha laži, lažnih ideologija komunizma i nacizma, zvijezda petokraka i kukastih križeva. Oslobodi ih od idolopoklonstva i nemoj dopustiti da se klanjaju ljudima i idolima poput Druga Tita, Ante Pavelića ili druge političke ili povijesne ličnosti. Neka TVOJ KRIŽ pobijede pobijedi u našim srcima i neka oslobodi naša srca od zlih navezanosti, lažnih ideja i duhovnosti.
Pogledaj ISUSE na naivne ljude u našoj domovini koji obilaze vračare, gatare, vidovnjake i lažne duhovnjake. Privuci ih k sebi na svoj PUT ISTINE I ŽIVOTA i podari im mudrost kako ne bi išli krivim putovima u propast.
ISUSE, oslobodi nas od nesposobnosti ali i od nepotizma kao i dobivanja poslova preko rodbinskih, političkih i drugih veza. Neka sposobnost bude kriterij za dobivanje posla i napredak.
ISUSE, razni politički interesi, stare udbaške strukture, razne kriminalne organizacije rade protiv interesa Hrvatske. Neka Tvoja Predragocjena Krv pročisti sve državne strukture i oslobodi institucije od neprijateljskih zlih sila koji našu Hrvatsku žele uništiti i pretvoriti je u nestabilnu i nesigurnu državu. ISUSE, neka budućnost Hrvatske bude sigurna i u TVOJIMrukama kako bi mladi ostali u njoj i kako bi osnovali svoju obitelj. Sigurna budućnost u TVOJIM rukama osigurava MIR i STABILNOST svakom čovjeku. Neka život u Hrvatskoj starijim ljudima bude udoban i siguran. TVOJ blagoslov neka prati naše stare i neka svoju starost žive sretno i blagoslovljeno.
ISUSE, neka naša domovina doživi gospodarski procvat, neka se otvore nova radna mjesta s pristojnim i dobrim plaćama, normalnim radnim vremenom jer samo će tada radnik a i poslodavci biti zadovoljni.
ISUSE, DOMOLJUBLJE JE BOGOLJUBLJE…zato TE molimo da izliješ DAR DOMOLJUBLJAu srca naših Hrvata a posebno TE molim za one HRVATE koji su izgubili vjeru i ljubav za Hrvatsku da im ponovo rasplamsaš žar ljubavi u njihovim srcima. Podario si nam posebno mjesto na svijetu, maleni komadić Raja na zemlji s lijepim šumama, rijekama, planinama, morem, nizinama i prekrasnom prirodom i nazvao si je HRVATSKA. Pomozi nam da više cijenimo našu domovinu kao i žrtve naših branitelja koji su iz ljubavi prema bližnjima i domovini položili svoj život. Dali su svoj život kako bi danas mogli živjeti u slobodi. Mnogi su nezahvalni na njihovoj žrtvi i mnogi ne cijene žrtvu branitelja..zato TE ISUSE molimo da mnogi HRVATI iz dubine srca zahvale TEBI ali i braniteljima na njihovoj žrtvi i neka kažu: “HVALA TI ISUSE…HVALA VAM BRANITELJI “…NEKA HRVATSKA ŽIVI VJEČNO!
HVALA TI ISUSE, na našim sportašima. Svojim pobjedama prenose glas o našoj domovini. Pomažu našu malu ali prelijepu domovinu i u svijetu naši kockasti dresovi govore da smo mala zemlja ali velika srcem.
HVALA TI ISUSE, na našim znanstvenicima, umjetnicima, svećenicima koji predstavljaju našu Hrvatsku kao zemlju vrijednih ljudi. HVALA TI ISUSE i na svim Hrvatima izvan Hrvatske koji žive izvan Hrvatske u raznim državama širom svijeta ali s TOBOM ISUSE i s HRVATSKOM U SRCU. Pozovi sve da se vrate u domovinu a posebno one koji su vani cijenjeni kao stručnjaci, znanstvenici, gospodarstvenici, pozovi one koji bi htjeli u Hrvatsku uložiti i zaposliti sve nezaposlene. Neka se iseljavanje ISUSE zaustavi i neka se svi naši snovi ostvare. UČINI ISUSE HRVATSKU SRETNOM I BLAGOSLOVLJENOM ZEMLJOM i neka se dogodi gospodarski rast, velike plaće, neka se dogode nove ljubavi i nove svadbe. Neka se s Hrvatskom zastavom ide u svatove a ne u ratove i neka nam se popravi natalitet. ISUSE, neka se narod počne veseliti kao nekada, vjenčanjima i rađanjima djece, krstitkama i druženjima, novim dobro plaćenim poslovima, sportskim pobjedama. ISUSE, TI NAM MOŽEŠ POMOĆI DA SE HRVATSKA TUGA PRETVORI U RADOST, SVAKO PROKLETSTVO U BLAGOSLOV…HVALA TI ISUSE, ZEMLJO HRVATSKA BOG TE BLAGOSLOVIO!