Već dugi niz godina gledam i slušam isječke dječjih videozapisa, knjiga i školskih programa koji ciljano indoktriniraju i najmanju djecu da prihvate i slave LGBTQ ideologiju, da normaliziraju teški grijeh te aklimatiziraju mališane za nevjerojatna odstupanja od moralnih zakona i naše katoličke vjere.

Kad vidim takav odgoj djece, osjetim kako me hvata bijes, pa se obično okrenem, znajući da su to neka od najdubljih prijestupa koji se mogu počiniti protiv našega Gospodina. Ovakav odgoj je naglašeni napad na nevinost djece, a ovdje se primjenjuju Isusove nepokolebljive riječi: „Bolje bi mu bilo, da mu se mlinski kamen objesi o vratu, da ga bace u more, nego da navede na grijeh jednoga od ovih malih.“(Lk 17, 2).

Namjerno izlaganje seksualnim postupcima i uvjerenjima koja se protive naravnom zakonu očito je kršenje onoga što je sveti Ivan Pavao II. nazvao “godinama nevinosti”. Većina katolika nije svjesna da, prema Vatikanskom papinskom vijeću za obitelj (Istina i Značenje ljudske seksualnosti), predpubertetska djeca ne bi trebala ni znati za homoseksualnost (a da ne spominjemo sve ostalo što sada spada pod politiku „duginih boja”), a još manje je slaviti. Iz dokumenta naglašavam:

125 (b) O homoseksualnosti se ne smije razgovarati prije adolescencije, osim ako se u određenoj situaciji nije pojavio određeni ozbiljni problem.

Dobro ste pročitali! Možete li to uopće zamisliti s obzirom na stanje u kulturi danas? Gotovo je nemoguće spriječiti djecu da danas čuju i uče o homoseksualnosti i transrodnosti, i to gotovo svakodnevno.

Kad sam prije 30 godina, 1991., postala roditelj, bila sam velika grešnica. Vodila sam prilično svjetovan život, nisam išla na misu, nisam bila na ispovijedi vjerojatno još od šestog razreda. Pa ipak, nikada ne bih pomislila, u milijun godina, da bi kultura mogla postati toliko korumpirana kao što je danas. Nikad nisam mislila da će odrasli dopustiti ovakvo zlo, jer mi odrasli – koliko god grešni bili – imamo prirodni, zaštitnički instinkt (ili sam barem tako mislila) da čuvamo čistoću i nevinost djece.

Moja su mala djeca gledala crtić Blue’s Clues sredinom 90-ih, a bila je to slatka, korisna emisija za milijune predškolaca. Sada, dva desetljeća kasnije, emisija aktivno indoktrinira predškolce. Ako mi ne vjerujete, pogledajte video. Ako ovo nije odgoj na korporativnoj razini, kako bi onda izgledalo?

Kao što sam rekla na početku, obično se okrećem od ovih stvari. Ali ovu sam, iz nekoga razloga, gledala do kraja. Nemam riječi za ono što sam vidjela. Ne samo „dvije mame“ i „dva tate“ i ‘cross’ oblačenje, transrodnost i „kraljevi i kraljice“ i sve između (i sve to pjeva drag-queen), već i neke BLM (marksističke) podignute šake ubačene među sve to (u detaljima!). Za predškolce. Sve postavljeno sa slatkom melodijom koja se lako pamti, ali s novim, mučnim tekstovima. Za predškolce. Pred – školci.

Pogledajte sami ako imate želudac za  takvo što:

Jednom sam postavila pitanje progresivistima, “Kada je vaš napredak završen?” Bilo je to 2012. godine, otprilike tri godine prije nego što se legalni homoseksualni “brak” pojavio na sceni, i puno prije nego što je transrodnost počela zahvaćati mlađu populaciju. Primjenjuje se i danas, pa ću ga donijeti na ovoj stranici:

Napredak se definira kao “napredovanje ili kretanje prema cilju”, pa pitam …

U carstvu seksualnosti (budući da je to središnja točka trenutnih kulturnih ratova), prema kojem konačnom cilju napredujete?

Ako nema određenog cilja, kamo onda idete? Jednostavno lutate? A ako lutate, lutate li unedogled? Kako znati kada je tvoj napredak završio ili vjeruješ da nikad ne prestaje i da nikada ne bi trebao završiti?

Tada sam željela znati, a i sada želim znati, postoji li prirodno „zaustavljanje“ ovog seksualnog, LGBTQ vlaka?

Ali želim ići dalje, jer nije samo sekularna, antikršćanska kultura ta koja gura “Mjesec ponosa” i maše duginim zastavama (a sada je i transrodna) u znak solidarnosti s bezbrojnim događajima “ponosa” – zajedno s njihovom djecom. Želim posebno postaviti ovo pitanje „naprednim“ katolicima: Kada vama ova promocija i proslava prelazi granicu? Je li ovaj video za predškolsku gay pride paradu kap koja je prelila čašu? Ili je i ovaj video u redu? I, ako je ovo u redu, što ne bi bilo u redu?

Svaka je ljudska duša ili na strani anđela – i Kristovih učenja – ili nije. Nema odstupanja, neutralnosti, stajanja na mjestu. Morate odabrati stranu. Sad više nema drugog izbora. Odaberite stranu.

Leila MIller