Do smrti se bori za istinu i Gospodin će se boriti za te. Tako kaže knjiga Sirahova. Ovu rečenicu smo davno uzeli za slogan naše stranice. I ne odstupamo od nje ma koliko ta istina bila nezgodna. Čak smo par dana bili blokirani zbog pisanja o počinjenim komunističkim zločinima ako se sjećate. I vidjeli ste da smo se na našim stranicama,bilo web ili facebook stranici dotakli tema koje su često bile nezgodne i za Crkvu. Na žalost ponovno dolazi do pokušaja gušenja istine ili cenzure. A to ne podnosimo! Pater Ike Mandurić je osoba koja ljubi istinu i pravdu. Koji je stao ispred sile da zaštiti dostojanstvo branitelja. I sigurno nije zaslužio da ga se ušutkava. Bilo od strane ljudi iz ureda predsjednice ili od strane njegovih poglavara. Opredjeljenje uredništva ove stranice jest:Bog,Crkva i Domovina i nitko,ali baš nitko nas od toga odvratiti neće! Zato ovdje prenosimo tekst patera Mandurića. A zaključke izvucite sami! 


“Užasno me žalosti što predsjednica, pričajući o svojoj privatnoj vjerskoj praksi joge, zapravo odvraća narod od Katoličke vjere. I tako puše u jedra trendu promicanja joge u škole, sport, i svagdašnji život, koja se inače sve više nameće i katoličkoj djeci, što je za nas veliki problem. Ovaj skandal s promicanjem joge, dakako, posve obezvređuje ono nedavno pjevanje u eter pjesme „Krist na žalu“, jer se pokazuje da ono nije potkovano poznavanjem vlastite vjere, te je utoliko bilo obmanjujuće. Ovdje se svakako mora postaviti pitanje, nije li to zastranjenje u vjeri otišli i dalje, i do koje mjere?
I sad kako to ispraviti? Jedino što poželiš je da katolički narod lijepo prepozna ovu duhovnu plitkoću, i okrene se tome da pokuša pronaći nekoga drugoga tko razboritije i autentičnije živi domoljubne i kršćanske vrijednosti – ako takav postoji ili ako se takav pojavi?
Tko ne razumije narod, i tko nema iste ideale, ne može ga ni voditi” (pater IKE MANDURIĆ)