Žana Gamoš

“Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!”, poručila je zamjenica gradonačelnika Osijeka, HNS-ova Žana Gamoš, Miroslavu Škori koji je jučer tijekom sučeljavanja s HDZ-ovim Gordanom Jandrokovićem kazao: “Država, ako drži do sebe, ima bezbroj mehanizama kako da pomogne svakoj obitelji, ženi, majci koja se odlučuje na takav čin. Nismo mi primitivna zajednica, ne zabrana, ali učiniti sve da se sačuva život” te dodao kako bi se silovane žene trebale konzultirati sa svojom obitelji o pobačaju.

> (VIDEO) Sučeljavanje: Škoro poručio da će otkazati Istanbulsku konvenciju, Jandroković uvjerava kako velika koalicija nije moguća

> Zločini silovanja muškaraca i žena u ratu: Srbijanski logori smrti i hrvatska nebriga za svoje žrtve!

Dogradonačelnica Gamoš pozvala je i druge žene da učine isto, pa su se nanizali uglavnom prostački komentari.

Među nizom vulgarnih komentara našla su se brojna koja osuđuju ovakvu prostačku reakciju.

“S nedostatkom tolerancije, demokratskog duha i umijeća komuniciranja, jedna “dama” može odgovoriti samo ovako. Jadno!”, “Za silovanu ženu ste poprilično nasmiješeni. Tijelo vašeg djeteta nije vaše tijelo, osnove biologije”…
a jedan korisnik postavio je i pitanje:
“A, bi li drugarica pogledala film Grbavica s Mirjanom Karanović…jer, sudeći prema reakciji-ljubav joj je prispodobiva samo na filmu.

> Nasilje među homoseksualnim partnerima? Bernardićeva desna ruka napala SDP-ovog zastupnika

> Tko je Tomislav Mikulin, nasilni voditelj Bernardićeva ureda? 

Na što mu je duhovito odgovorila kolumnistica Narod.hr-a Gordana Zelenika: “To Drugarice ne gledaju. Malo su frustrirane jer im svi drugovi vole muške.”

Izvor: narod.hr