Zagreb, 02.08.2019 – Šesterostruki ubojica sa zagrebaèke Kajzerice ubio se prilikom uhiæenja u blizini jezera u zagrebaèkoj Brezovici. Na slici pripadnici policije tijekom oèevida. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

 

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici.

Policija je još na mjestu zločina i obavlja očevid. Automobili ne mogu proći u ulicu jer je zatvorena sa svih strana. Policijski službenici na mjestu događaja kažu kako ne mogu puštati nikog osim stanara, a svakome stanaru koji želi proći provjeravaju osobnu iskaznicu. O slučaju ne mogu pričati dok je u tijeku očevid.

“Ubijeni su majka, otac, dvije kćeri, sin od jedne kćeri i dečko od druge kćeri, a ubio ih Vukovarac”, otkrila je Večernjem listu Marija Šaronja, predsjednica tamošnjeg mjesnog odbora.

Kako doznaje Jutarnji list, ubojica je tri žene i dijete ubio ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugi je ležao u hodniku. Pokolj je preživjela samo desetomjesečna beba. Samo deset minuta nakon dojave policija je stigla na Kajzericu, a ubrzo nakon toga blokirani su svi mostovi i izlazi iz grada. Oko 4 sata iza ponoći policija je izvijestila da je ubojica počinio samoubojstvo prilikom uhićenja u Brezovici.

“Mislila sam da su petarde i kasnije sam shvatila da ipak to nisu. Nisam ni bila svjesna što se događa. Prestrašno!”,  rekla je šokirana stanovnica kvarta.

Motiv ljubomora?

Kako se neslužbeno doznaje, motiv stravičnog ubojstva je ljubomora, a jedna od žrtava navodno je bila bivša supruga ubojice.

Načelnik PU zagrebačke Marko Rašić prije no što je policija locirala ubojicu, izvijestio je javnost kako je u kući na zagrebačkoj Kajzerici pronađeno šest tijela.

”Možemo reći da smo noćas oko 21:30 zaprimili više dojava da je u Cimermanovoj ulici došlo do uporabe vatrenog oružja. Dolaskom na mjesto događaja zatečeno je šest smrtno stradalih osoba, od kojih dvije muške, tri ženske i jedno dijete. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetništva iz Velike Gorice uz stručnu ekipu za očevid Policijske uprave zagrebačke i vještaka Centra za kriminalističko vještačenje i ispitivanja Ivan Vučetić”, izjavio je sinoć načelnik zagrebačke policije.

Izvor: narod.hr/Večernji list