Mladi su budućnost. Na mladima svijet ostaje. Danas su pojedinim ljudima puna usta tih mladih. Međutim kada dođu poteškoće i nevolje onda stižu i osude. Mladi su ovakvi ili onakvi, jadna nam je budućnost sa ovakvim mladima…. I nije lako danas biti mlad. Opasnosti i izazovi vrebaju sa svih strana. Bilo bi dobro da današnji svijet slijedi Isusov pogled prema mladima i djeci. Pustite malene k meni, rekao je. Zato dragi mladi budite mudri, slijedite svoj put, svoje misli. I imajte na umu gdje god bili da je Isus uvijek uz vas. Da vas On jedini nikada ne osuđuje. Da se Njemu uvijek možete obratiti. Bez ikakva straha. Predati Mu svoje boli, svoje brige, svoje misli.

Uz Crkvu budite nositelji promjena prema boljem društvu gdje će svi imati jednake uvjete za osmisliti svoj život i ostvariti svoje želje u ovoj lijepoj zemlji Hrvatskoj.

Ne dajte se zatrovati raznim medijima koji pokušavaju uništiti vaš duh, vašu volju, usaditi u vas lažne vrijednosti pravdajući to nekim modernim vremenima. Budite svoji i Isus će uvijek biti uz vas. O vama sve ovisi. “Mala skupina odlučnih duhova zapaljena neugasivom vjerom u svoju misiju može promijeniti tijek povijesti.” Rečenica je to koju je izrekao Gandi. Budite ta skupina odlučnih i osigurajte sebi budućnost.

Mir vam i dobro!

zupakomin.com(uredništvo)