#podigni2prsta!

Demonstracija primitivizma politički potpuno anonimne osječke dogradonačelnice jasno ukazuje na predizborni očaj njezine trgovačko-koruptivne klike, koja od 2012., a uz kraći prekid između 2015. i 2017., na temelju mikroskopski mjerene potpore u biračkom tijelu, harači državnim poduzećima i ključnim nacionalnim ministarstvima.

Vulgarne i mizandrijske reakcije šačice drugih takozvanih feministica nisu bile ništa neočekivano i do sada neviđeno, ali cijela je Hrvatska ipak ostala zatečena kada se na isti istup odvažila i deklarirana demokršćanka, a bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

I dok su neki u istupu nekadašnje takozvane kraljice Hrvata promatrali hrabru borkinju za takozvana prava žena, teško je ipak u njezinom istupu također ne nazrijeti očaj izazvan vlastitim političkim neuspjehom i ambicioznu želju za uhljebljivanjem u novu međunarodnu sinekuru.

> Dr. Vukušić: ”Srednjoprstašice’ ne znaju da velik broj silovanih žena koje izvrše pobačaj to doživljavaju kao dodatnu traumu’

> (VIDEO) Nenad Matić (DP) rasplakao se pred kamerama svjedočeći da je njegova mama odustala od pobačaja i zato je on danas živ

> (VIDEO) Muškarac začet silovanjem: ‘Niste pro-life ako biste napravili iznimku i ubili ljude poput mene’

> Prostačkom porukom HNS-ova dogradonačelnica osramotila Osijek 

> Dva lica Kolinde Grabar-Kitarović: Koje je pravo – prostačko ili ovo drugo? 

No, iako je politički prostor gnjusnim istupom zagovornica pobačaja trajno ostao zagađen netolerancijom, isključivošću, govorom mržnje i željom za nametanje vlastitih svjetonazorskih postavki, takva kultura jednoumlja dobila je svoju protutežu.

Od subote su društvene mreže preplavile fotografije javnih ličnosti, ali i drugih građana koji su se fotografirali s podignutim dvama prstima kojima su izražavali različite ideje.

Ovim fotografijama internetom se poput požara proširila kultura, tolerancija, uvažavanje i poštivanje suprotnog mišljenja nasuprot prostačkom i divljačkom ponašanju dobro uhljebljenih osoba s krajnjeg ruba političkog spektra.

Nasuprot kulture smrti i ubijanja najranjivijih pojavljuje se kultura života koja sa svoja dva prsta pokazuje pravo lice Hrvatske, kulturno, pošteno i iskreno.

Uzdignutim dvama prstima uz sjećanje na hrvatske branitelje, hrvatski se građani jasno opredjeljuju za pluralno, demokratsko društvo slobode mišljenja i govora.

Opredjeljuju se za pobjedu istine nad lažima, za čestitu i pristojnu Hrvatsku, za pobjedu poštenja i dosljednosti, za dostojanstvo svakoga čovjeka od začeća do prirodne smrti.

Ako se slažeš i ti #podigni2prsta.

Izvor: narod.hr