trump antifa
Foto: snimka zaslona Fotomontaža: narod.hr

Radikalne neokomunističke organizacije Antifa i Black Lives Matter (BLM) fizički su napadali šokirane američke građane koji su se odazvali na skup u Washingtonu u znak solidarnosti s predsjednikom Donaldom Trumpom zbog sumnji u veliku izbornu prijevaru.

Stotine tisuće Amerikanaca sudjelovalo je na subotnjem velikom skupu u glavnom američkom gradu te tijekom njega nije bilo incidenata, no kada se spustila noć,a građani su se počeli razilaziti u manjim skupinama pojavile se se ekstremističke i nasilne ljevičarske skupine koje su građane terorizirale zbog suprotnog političkog mišljenja.

Antifa i BLM nisu prezali od nasrtanja i zastrašivanja starijih osoba, žena pa čak i obitelji s djecom što dokazuju mnoge objavljene videosnimke.

Među ostalim objavljena je snimka crnkinje koja je izudarana zato jer je nosila zastavu Donalda Trumpa.

Svemu su doprinijeli i organi reda koji su blokirali određene ulice, pa su građani, koji su bili brojčano nadjačani sa skupa morali odlaziti kroz skupine ekstremista.

Izgrednici su također maltretirali stariji bračni par te im pokušali ukrasti Trumpovu zastavu.

Ekstremisti su prvo izazivali nerede te napadali građane s leđa kada bi nastao kaos.

Majka sa svojom malom djecom koja je imala obilježja podrške policiji i Trumpu govorila policajcima da želi podići optužbu protiv svojih napadača. Napadači su je stjerali u kut i pitali je zašto je došla sa svojom djecom. Gurala je dijete u kolicima i štitila svoju maloljetnu kada je napadnuta, javlja Breitbart.

Isto tako ljevičarska rulja je zastrašivala obitelji s djecom, zbog čega su neka djeca preplašeno plakala.

>Veliki skup podrške predsjedniku Trumpu u Washingtonu
Djecu koja su s obitelji šetala ulicom preplašila se rulja i plakala.

Antife i BLM napali su mlađi par, bacali jaja i neidentificirane tekućine na njih, a djevojka je plakala od straha.

Trump: Radikalno lijeva Antifa bagra se vratila po noći

U napadu je ozlijeđen i jedan muškarac.

Predsjednik Donald Trump poručio je da su počinitelji radikalno lijevo smeće i da će biti uhićeni.

“Radikalno lijeva Antifa bagra danas je lako potjerana od velike publike na skupu, da bi se noću, nakon što je 99% okupljenih otišlo, vratila da napadne starije ljude i obitelji. Policija je tamo stigla, ali prekasno. Gradonačelnica ne radi svoj posao!”, napisao je Trump.

Izvor: narod.hr