Andrijanić o Tomaševiću
fotomontaža, Narod.hr

Nema nikakve sumnje da Tomašević i okruženje oko njega partiju osjećaju kao političku tradiciju na koju se nadovezuju“, ističe Goran Andrijanić, hrvatski novinar u Poljskoj, pisao je u nizu hrvatskih i poljskih medija, a trenutno piše za poljski portal Wpolityce.pl i tjednik Sieci.

Andrijanić je komentirao Tomaševićevo kršenje predizbornog obećanja i smjene, odnosno imenovanje kadrova Saveza komunista Hrvatske u Zagrebačkom holdingu i kako je to predstavio Jutarnji list.

 

“Morao sam zastati nad naslovom kako bih shvatio o čemu je riječ. Predratna ljevica je Savez komunista Hrvatske. Nema nikakve sumnje da Tomašević i okruženje oko njega partiju osjećaju kao političku tradiciju na koju se nadovezuju. I to je legitimno. Ali, urednici i novinari ovoga portala, čini se, za sada još osjećaju kako je to nešto što treba prikriti u interesu nove zagrebačke vlasti. Ali, i to prikrivanje neće dugo trajati”, piše Andrijanić.

Podsjetimo, novoizabrani zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević, čelnik ekstremno lijeve platforme Možemo razriješio je dosadašnji Nadzorni odbor i Upravu Zagrebačkog Holdinga. Bez javnog natječaja za predsjednicu Nadzornoga odbora imenovana je Suzana Brenko, a za članove odbora Ratko Bajakić i Damir Topić. Imenovan je i djelomični sastav Uprave Holdinga – predsjednik Uprave Nikola Vuković i član Uprave Ante Samodol.

Izvor: narod.hr