OSIJEK (IKA)

Dvanaesta istovremena krunica “Hrvata svega svijeta” molit će se u subotu 27. lipnja s početkom u 14 sati, a tijekom koje će biti predstavljen novi projekt – molitvena mreža “Hrvata svega svijeta”.


Inače, molitvena, online, inicijativa krunica “Hrvata svega svijeta” moli se uživo korištenjem aplikacije “Zoom” koja je namijenjena za organizaciju video konferencija, a tu online krunicu pokrenuo je otac Ivan Ike Mandurić.

Prva istovremena krunica “Hrvata svega svijeta” molila se 4. travnja ove godine.

Otac Ike Mandurić najavio je osnivanje molitvene mreže “Hrvata svega svijeta” putem svoje službene Facebook stranice.

“To ćemo učiniti ove subote, za vrijeme istovremene krunice Hrvata svega svijeta, nakon čega ćemo joj svi moći pristupiti. Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bi ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda”, napisao je otac Ivan Mandurić.

Otac Ike je dodao da će u subotnjoj krunici “Hrvata svega svijeta” sudjelovati svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom cijelo ovo vrijeme.

“Otvorimo svoja srca Božjoj ljubavi. Oraspoložimo se za sve milosti koje Bog pripravlja. O programu, ustroju i načinu funkcioniranja molitvene mreže obavještavat ćemo vas ovih dana. Vidimo se ove subote! Volimo vas!”, zaključuje otac Ike Mandurić.