Splitsko-makarski nadbiskup mons. Dražen Kutleša imenovao je g. Slavka Mađora zamjenikom ravnatelja Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.

Službu zamjenika ravnatelja preuzeo je 8. kolovoza 2022. kada je pred generalnim vikarom mons. Miroslavom Vidovićem položio Ispovijest vjere i Prisegu o vjernom vršenju službe.

Slavko Mađor završio je 2018. godine integrirani diplomski filozofsko-teološki studijski program na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu stekavši akademski naziv magistar teologije. Potom je 2021. magistrirao socijalnu politiku pri Studijskom centru socijalnog rada pri Pravnom fakultetu u Zagrebu obranivši diplomski rad u kojem je obradio tematiku Socijalnog nauka Crkve i načina na koji Caritas živi Socijalni nauk Crkve. Godine 2021. završio je usavršavanje za Voditelja pripreme i provedbe europskih projekata.

Volonterski put započeo je u udruzi MoSt, a potom je volontirao u udruzi Savao koja skrbi za zagrebačke beskućnike koji žive na ulicama grada Zagreba. Nakon toga se zaposlio u Hrvatskoj mreži za beskućnike koja brine za beskućnike koji su na ulicama i nisu u sustavu socijalne skrbi gdje stječe višegodišnje iskustvo rada s najranjivijom populacijom u društvu.