Foto: Snimka zaslona

Profesor Robert (Bobby) Lopez, podijelio je svoju priču o odrastanju s majkom i njenom lezbijskom partnericom. U dirljivom videu podijelio je svoju priču i istaknuo kako mu je tijekom odrastanja nedostajala veza s ocem i njegova uloga koju dvije žene nisu uspjele nadomjestiti.

> Važnost oca u odgoju: Nezamjenjiva uloga u socijalnom, emocionalnom i intelektualnom razvoju djeteta

Pogledajte kako Lopez priča svoju priču i izražava zašto podržava brak između jednog muškarca i jedne žene:

„Htio sam vidjeti svog oca iako ga nikada nije bilo. Pomisao da negdje postoje otac i majka toliko vam je snažna u glavi. Kako se to može izbrisati?“, ispričao je Lopez u videu.

> Plenković ukorio Beroša zbog izjave o udomljavanju/posvajanju djece od homoseksualnih parova

> Plenković proveo SDP-ovu politiku: Ministar Aladrović dvoje djece dao na udomljavanje/posvajanje homoseksualnom paru

„Mogao sam upasti u cjeloživotnu vezu s muškarcem, ali gej brak nije u redu. Ne zbog vjerskih razloga, već zato što ne možete djeci pružiti podršku koja im je potrebna, a istodobno ih prisiljavati da nemaju oca i da prihvate tu dodatnu osobu u svoj život. To jednostavno ne funkcionira,“ objasnio je Lopez.

„Pripadnici LGBT zajednice žele da se brak predstavlja na način da mogu reći: ja sam majka djeci svoje lezbijske partnerice. A tu je dijete koje je u osnovi prisiljeno na emocionalnu vezu s nekim tko to njima ne može biti. To nanosi mnogo štete,“ zaključio je Lopez.

Izvor: narod.hr