Foto: snimka zaslona, Getty Images

Tzv. mainstream mediji odbili su prikazati ​​oglase koji obavještavaju žene koje su prošle proceduru pobačaja u najvećoj klinici za tu svrhu ‘Planned Parenthood’ (Planirano roditeljstvo) na njihovo pravo na naknadu.

> Bivša ravnateljica klinike za pobačaje Abby Johnson: ‘Trump je učinio više za nerođenu djecu,nego bilo koji drugi predsjednik’

> Planned Parenthood uklanja ime svoje osnivačice Margaret Sanger – rasistice i eugeničarke – iz naziva klinike za pobačaj

(VIDEO) Abby Johnson: ‘Radila sam za Planned Parenthood i lagala ženama da njihove bebe ne osjećaju bol kod pobačaja!’

U dva 30-sekundna oglasa žene – plaćene glumice – kažu:

„Rekli su ženama kako će fetus biti doniran znanosti. Umjesto toga, prodali su ga velikim biotehnološkim tvrtkama i zaradili ogromne prihode. Ako ste stanovnica Kalifornije i izvršili ste pobačaj u Klinici Planned Parenthood u posljednjih 10 godina, možda imate pravo na naknadu.”

Društvo Thomas More (The Thomas More Society), odvjetničko društvo koje se bavi pro-life pitanjima, u suradnji s posebnim savjetnikom Charlesom S. LiMandrijem umjesto televizijskih mreža, za distribuciju oglasa koristit će društvene mreže.

Klinika je prodavala dijelove tijela pobačenih beba

Spotovi su nastali kao rezultat tajnog snimanja istraživačkog novinara Davida Daleidena, koji je otkrio kako je klinika prodavala dijelove tijela pobačenih beba, piše LifeSiteNews. Društvo Thomas More predstavilo je njegova otkrića u ranijim slučajevima.

> (VIDEO) Lanac klinika za pobačaje potvrdio da dijelove nerođenih beba prodaju za kozmetičke svrhe!

> Tvrtka povezana s Planned Parenthoodom priznala da je prodavala dječje glave i živuća srca

“Nakon gotovo 30 mjeseci kao tajni istraživački novinar, otkrio je zastrašujuće i jezive rezultate svoje istrage, u izdanju koje je nazvao ‘Projektom ljudskog kapitala’”, napisala je odvjetnička tvrtka na svojoj web stranici.

“Došao je do dokaza o novorođenčadi koja su rođena živa i osakaćena zbog svojih organa kao žrtve ilegalne trgovine pobačenim dijelovima dječjeg tijela.”

“Izvršitelji pobačaja izmijenili su postupke pobačaja kako bi sačuvali komercijalno vrjednije fetalne organe i dijelove. Radi se o izravnom nepoštivanju medicinske etike i zdravlja pacijenta”, dodaje se u sažetku. “U takvim izmijenjenim postupcima pobačaja, fetus izlazi gotovo netaknut, a nekima su srca još kucala.”

Govoreći o potencijalnoj skupnoj tužbi protiv klinike Planned Parenthood, LiMandri je za LifeSiteNews rekao: „Uvijek smo željeli pokrenuti građansku akciju protiv klinike, ali, čekali smo da dobijemo više informacija. Zarađena je hrpa novaca, a nikad nisu rekli ženama da prodaju dijelove tijela njihovih fetusa”, naglasio je odvjetnik.

LiMandri je rekao kako klinika iskorištava ranjivost žena i njihovu situaciju. Ugledni odvjetnik očekuje da će pružatelj usluga pobačaja, koji je u samo godinu dana abortirao najmanje 345.672 bebe, prema godišnjem izvješću za 2018.-2019., “raditi ono što uvijek čine – pokušat će prikriti”, objasnio je.

Nakon što pronađu klijentice, LiMandri i društvo Thomas More planiraju podići zajedničku tužbu protiv klinike. Slučaj ima “potencijal zatvoriti kliniku”, uvjeren je LiMandri te je istaknuo kako sve ovisi o tome tko će pobijediti na sljedećim predsjedničkim izborima i tko će biti u Kongresu.

Podsjetimo, Narod.hr već je pisao o trgovini organima nerođene djece, što je potvrđeno u više navrata unutar same organizacije.

Tako je 2016. godine Centar za medicinski napredak (The Center for Medical Progress) objavio video snimljen u tajnosti koji prikazuje  Jennefer Russo iz The Planneted Parenthood Kalifornija koja objašnjava “posao” s dijelovima tijela pobačenih beba. U videu, Russo potvrđuje da njezina podružnica Planned Parenthood surađuje s lokalnom biotehnološkom tvrtkom pod nazivom Da Vinci Biosciences, LLC u Kaliforniji za opskrbu dijelovima tijela fetusa, a zbog čega pri izvođenju pobačaja moraju paziti da tijelo i organi bebe ne budu “oštećeni”.

Slična priznanja mogu se čuti i videu koji je u javnost “procurio” 2017. godine, a u kojem, uz ostalo, zaposlenici ove organizacije priznaju da su neke bebe i ubijane, ako prežive pobačaj. Također se može čuti priznaje kako klinika Planned Parenthood čini sve što je u njihovoj moći kako bi, nakon pobačaja, ostali neoštećeni organi za prodaju.

U kontekstu ovih priznanja, treba napomenuti da je i nekoliko kozmetičkih tvrtki priznalo da fetalne stanice koristi za svoje proizvode.

Izvor: narod.hr/Lifesitenews