”Predsjednik je primljen u bolnicu iz predostrožnosti. Vrlo smo zadovoljni napretkom koji je ostvaren u liječenju predsjednika”, poručili su liječnici na tiskovnoj konferenciji ispred bolnice Walter Reed u koju je primljen predsjednik Donald Trump i dodali da su sve njegove životne funkcije normalne i kako nije na respiratoru

“Pratimo njegove funkcije srca i bubrega, sve je u redu. Predsjednik nema problema s disanjem, odlične je volje, nema potrebe za primanjem kisika. Kazao nam je da se osjeća kao da je spreman ovog trena otići kući”, kazali su liječnici, iako nisu jasno odgovorili je li američki predsjednik bilo kad od primitka u bolnicu bio na respiratoru.

Liječnici nisu znali odgovoriti na pitanje novinara kada je Donald Trump zaražen. Također su rekli da nema nikakvih bolesti koje bi mogle utjecati na njegov oporavak.

Jedanaestoro osoba iz organizacije predsjedničke debate u utorak navečer u Clevelandu, sada su pozitivni na COVID-19, potvrdile su gradske vlasti, javlja Dnevnik.hr.

Jedanaestero članova osoblja koje je organiziralo veliku debatu Donalda Trumpa i Joea Bidena pozitivno je na koronavirus. Moderator predsjedničke debate otkrio je da je Trump stigao prekasno kako bi ga prije velike debate testirali na COVID-19

Izvor: narod.hr