Dragi župljani!
Nalazimo se u korizmenom vremenu-pred uskrsnom vremenu, koje na potiče na dobra djela, post, a posebno na molitvu.

Upoznati smo odredbama „HBK“ koje su nam uputili naši mjerodavni, zbog novonastale situacije-zbog Corona-virusa Covid-19. Kao vjernici, svaku životnu situaciju trebamo promatrati očima vjere. Vjerujemo da Gospodin upravlja životima svakog pojedinca i životima svih ljudi, da je Gospodar svega, ali i onaj koji nas beskrajno ljubi i koji nas ni u ovakvim trenucima nije zaboravio, niti se od nas udaljio, poručuju nam naši biskupi. Budimo odgovorni, razboriti, savjesni i solidarni prema svojim bližnjima.

Sv.Mise: nedjeljne, blagdanske, dnevne koje su zakazane, ja ću ih izgovarati,bez prisustva-sudjelovanja zajednice(naroda), a vi nedjeljnu i blagdansku sv.Misu-zamjenite molitvom, dobrim djelima, čitanjem Božje riječi, molitvenim sudjelovanjem u prijenosu euharistijskoga i drugih slavlja, prenošenim putem radija, televizije i drugih elektroničkih sredstava.

Naša crkva će biti otvorena u nedjelju od 10-12 h , da se možete nakratko Bogu-osobno-pomoliti….vrijedi za osobe koji nemaju simptome plućnih bolesti….
Nemojte se previše zadržavati i neka u crkvi ne bude istovremeno više od 5 do 8 osoba na propisanoj udaljenosti jedni od drugih.

Kao kršćani-vjernici nastojmo ostati strpljivi i pokažimo se kao oni koji imaju vremena-ljubavi i prema Bogu i bližnjima.
Neka vas-nas prati Božji blagoslov i zagovor BDM-e, kao i zaštitnika naše župe sv.Ante!!!
Lijep pozz…!
Vaš župnik, don Dražen Dukić

Np. Ako vam nešto triba, nazovite telefonski!

Fotografija Župa sv. Ante, Komin.