Kako ih nije sramota? – posebice zastupnika Stazića! Nadamo se da će budući predsjednik, a kažu povjerljivi izvori, ipak katolik nešto normale dati i da neće trpjeti ovu bezbožnu i okultnu diktaturu!

**************

Zastupnik Stazić bezočno izjavi nešto ovako (radi se o mogućnosti da homoseksualne osobe usvoje dijete). Na portalu www.direktno.hr  čitamo:

Zapitao se i zašto ravnateljica Centra nije zabranila da djeca bez pratnje odraslih idu u crkvu, “jer im tamo prijeti veća opasnost od popovske pedofilije, nego što im prijeti udomljavanje kod homoseksualnih parova”

Zaključak i preporuka:

Na ovaj bezobrazluk valjalo bi žestoko odgovoriti I tužiti zastupnika Stazića. Tužite ga biskupi, đakoni, arhiđakoni, svećenici, pa neka shvati kakve gluposti…govori! 

Hic Rhodus, hic salta!

Osobno , autor ovog komentara, nema novaca  za tužbu. 

Živi bili i vidjeli, koliko će tužbi stići!

 

 

Ukratko:

Demokracija za sve…sudovi za sve!

Očekujemo barem stotinjak tužbi sljedećih mjeseci!

Čovjek, gospodin zastupnik, laže…zagađuje političku i duhovnu atmosferu! Neka misli što misli o homoseksulacima i usvajanjima pasa ili djece. Ali, vrijeđati govorom jačim od mržnje je nešto nebulozno…

Kad je nešto jadno, onda je “prejadno”… Nastavlja se bezočnost…ali valja  upitati kršćanski: “Zašto nas, pljuješ, časni zastupniče, Staziću? Dokle?

Svoj potez bi svakako trebalo povući Državno odvjetništvo (DORH)! Državni odvjetnik Jelenić  prema zakonu i po službi treba reagirati na govor mržnje. (L)

https://miportal.hr/